Jouw plan naar een fitte toekomst

Weet jij dat je fysieke lijf extra aandacht mag gebruiken en wil je hierin het beste advies. Weet jij dat je onder begeleiding veel sneller en makkelijker resultaat behaalt dan wanneer je dit alleen probeert. Neem dan gerust contact op zodat we kennis kunnen maken. 

Waarom? Zodat ik weet wie jij bent en jij weet wie ik ben. 

Ik begrijp heel goed dat je niet zomaar aan een traject met een personal trainer en coach wilt beginnen. Hiervoor is vertrouwen nodig. Om het maximale uit jouw plan te kunnen halen is het volgende nodig:

Vrijblijvende kennismaking

  • Open en eerlijke communicatie.
  • Voeding, leefstijl, mindset, trainingsplan… wat houdt dat nou eigenlijk allemaal in. Een plan specifiek voor jou gemaakt is maatwerk, dat haal je niet even van het internet.
  • Het plan moet haalbaar* zijn naast jouw dagelijks leven.

*Veranderen kost moeite en energie en zal dus niet altijd vanzelfsprekend gemakkelijk verlopen. 

Uitgebreide intake

Hebben we een match en zie je een fittere toekomst wel zitten. Dan volgt er een uitgebreide intake. Dat wil zeggen dat ik werkelijk alles van je wil weten.
Waar kun je aan denken? 

  • Sport: Wat is je verleden? Heb je ervaring? Heb je (terugkerende) blessures. Sport je momenteel al, zo ja, wat doe je?
  • Gezondheid: Wat is momenteel jouw leefstijl en wat is jouw geprogrammeerde toekomst. Welke (on)gezonde keuzes heb je gemaakt? Welke keuzes twijfel je over of wat zie je als een echte uitdaging. Ook of er bepaalde aandoeningen in je familie voorkomen waardoor jouw toekomst een extra uitdaging kan krijgen.
  • Privé en zakelijk: Hoe zijn je relaties. Wat werkt goed en waar sta je steeds voor een dichte deur of heb je het idee dat wat jij zegt niet over komt. Wat zijn je plannen voor de toekomst? 
  • Jouw overtuigingen: Welke overtuigingen vertel je jezelf die je eerder tegenhouden dan dat het voor je werkt? Wat vind jij van anderen, wat vinden anderen van jou?

Op maat gemaakt plan

Een plan dat specifiek op jouw leven is afgestemd, zodat je er het maximale resultaat uit kunt halen. Ik maak een plan voor jou. Niet voor iemand anders of dat je zo van het internet kan plukken, maar voor jou alleen!
Het aantal trainingen, het type oefeningen en de intensiteit van de trainingen.
Een voedingsadvies of zelfs een voedingsplan. Geheel afhankelijk van wat bij jouw doel en leven past. Er zijn geen producten die je niet mag eten, ik werk niet met diëten, shakes of maaltijden die je niet lekker vind.
Leefstijl advies, dat waar je aan moet werken zodat alles in je leven beter en makkelijk gaat en je op lange termijn een fit leven tegemoet blijft gaan. 

Het traject

We hebben bij de intake besproken hoe vaak je met mij traint en hoe de coaching er voor jou uit gaat zien. Ik help je met de doelen die voor jou centraal staan. Tijdens de training hoef je niet na te denken over hoe en welke oefening, dat doe ik allemaal voor je, dat hou ik voor je bij. Ik doe het voor, ik corrigeer en pas aan. Blessure vrij trainen met optimale progressie.
Coaching om je doelen te volgen. Een duw in de rug te geven waar extra gas gegeven kan worden en een rem waar je juist wat te hard van stapel loopt.
Een moment van reflectie en feedback. Bespreek wat je bezig houdt. Ik help je om overzicht te houden of te krijgen. 

Tussentijdse evaluaties

Loopt jouw plan zoals het lopen moet? Het is net de navigatie van de auto. Welke afslag moeten we nemen zodat we op de gekozen bestemming uit komen.

Een leven lang fit (en daarna?)

Yes, jouw bestemming is bereikt! 

Sta hier even bij stil! 

We kunnen samen op zoek gaan naar een nieuwe bestemming. Of wellicht dat je al weet wat jouw volgende doel gaat zijn. Twijfel je over of iets haalbaar kan zijn voor jou? Ook dit is allemaal bespreekbaar! Ik kijk graag met je mee en beoordeel de mogelijkheden en het termijn waarop dit te behalen is. 

Een gezonde en fitte toekomst, heerlijk! 

Logo MIR-I-AM strong