Mir – I – am

Of ook wel Miriam de Haan.
Jij komt ook niet van hier, dat is wat ik vaak binnen de eerste 3 ontmoetingen te horen krijg.
Waarom? Een duidelijk accent ontbreekt bij mij. Ik heb in meerdere provincies binnen Nederland gewoond. Sinds mijn 7e woon ik toch al in Noord-Brabant, sinds 2019 in Helmond. Hier woon ik met veel plezier, Helmond heb ik leren kennen als gezellig, samen en lekker eerlijk.

Contact
Socials:

Waarom coaching en training?

Ik ben van oorsprong fysiotherapeut, specialist in bewegen, sinds 2010. Ik heb vanaf 2012 in Deurne gewerkt voor een groeiende onderneming, hier heb ik veel mogen leren en doen. Een super leuke en uitdagende tijd, waarin ik veel ben gegroeid en heb meegemaakt. Na 9 jaar werd het tijd voor een volgende stap, daarom heb ik mij in ‘21 ingeschreven bij de KVK als personal trainer en coach. Naast fysiotherapie, docent en mijn eigen sport begon ik met online coaching om volwassenen te helpen met hun fysieke doelen. In ‘22 werd het tijd om volledig zelfstandig te gaan. 

Nu train en coach ik de ondernemer uit (regio) Helmond. Hier vind ik mijn voldoening in.
Harde werkers waarbij het hoofd nooit uit staat. Ze vinden rust en energie in het trainen. Tijdens de coaching sessies krijgen ze inzichten en persoonlijke ontwikkeling waarna ze met een brede lach naar buiten stappen.
“Dankjewel Miriam, dit was precies wat ik nodig had!”.

Vanaf 2010

Sporten & fitness “it’s a lifestyle”

Watersporten is mijn basis, het maakt niet veel uit of dit in, op of door het water is. Zo ook of het bevroren, sneeuw of gewoon water is. Nog altijd als ik water, ijs of sneeuw zie word ik hier blij van.
2017
Ik liet een periode achter me die verandering noodzakelijk maakte. Iedereen kent dat wel, life changing experiences. Ik ben gestart met fitness en heb het niet meer los gelaten.

Met een coach aan mijn zij heb ik een voorbereiding voor een bodybuilding wedstrijd gedaan, een fantastische, unieke ervaring, zowel fysiek als mentaal. Momenteel richt ik me op SBD, powerliften. Opbouwen van kracht in een ander jasje ook weer fysiek en mentaal.

Fitness En lifestyle

Opleiding en ontwikkeling

“Je brengt iemand zo ver als je zelf durft te gaan.”

Dat is mij ooit verteld en staat me tot de dag van vandaag bij. Blijven ontwikkelen vind ik leuk en inspirerend.
Alle kanten bekijken, nog dieper er in duiken, vallen en opstaan.

Hoe weet je nu waar je echt voor leeft? Zonder licht is er geen donker en omgekeerd. Het gras is niet groener aan de overkant, dit is alleen jouw eigen perceptie, hoe je er zelf naar kijkt.